Over ons

Wij zijn Hans en Tine Zweerink. Wij wonen aan de Sinderenseweg net buiten het dorp Varsseveld.

Vroeger was het een boerderij (ouderlijk huis van Hans). Eén van de bijgebouwen hebben wij nu verbouwd tot een gezellig huiselijk zorghuis. Dit gebouw staat vlakbij ons eigen huis. We hebben gekozen voor de naam zorghuis omdat we niet meer een “echte”boerderij zijn  ( geen agrarische productie)

Al jaren is mijn grote wens om zelf een zorghuis te kunnen gaan beginnen voor mensen met een vorm van dementie. Mijn hart ligt bij de zorg/begeleiding  voor deze kwetsbare groep mensen. Ik heb naast mijn opleiding geregeld cursussen en scholingen over dementie,kleinschalig wonen en belevingsgerichte zorg  gevolgd. Ik heb vele jaren met heel veel liefde en plezier gewerkt in een verpleeghuis (kleinschalig).

Maar de wens bleef om voor ons zelf te kunnen beginnen. Toen dan de mogelijkheid kwam was de beslissing vrij snel genomen. En nu na  bijna twee jaar voorbereiding  zijn we zover om te kunnen beginnen met ons zorghuis “Aan de Lindelaan”.

Wij hebben voor deze naam gekozen omdat aan het weggetje naar ons huis toe Linden staan. Deze zijn  destijds gepoot door de vader van Hans. Hij was altijd erg trots op “zijn”lindelaan. Zowel in het voorjaar als in de herfst is
het altijd een prachtig weggetje.

We hopen dat deze site u een goed beeld geeft over ons en over onze visie en doel.

Hans en Tine Zweerink